SC DK Colletto's Andrea Berg, DVM DSM

Andrea er født d. 21/5-2015, hendes farve er Blåtortie tabby harlekin, hun er fertil hunkat. Hun venter lige nu sit sidste kuld killinger, så sidst på året 2023 bliver ophøjet til kastrat. Andrea har været udstillet masser af gange næsten overalt i Europa, deraf hendes fine udstillings meritter. Andrea er mor til 17 killinger fordelt på 5 kuld.

CH S*Kattilaforsens Mitsu, JW


Mitsu er født d. 18/2-2022, han kommer fra Sverige og hans opdrætter Tina Ackelid. Farven en Blå ren blå. Vi er bare så glade for denne helt uimodståelige skønne dreng. Mitsu er fertil, men endnu for ung til at blive far. Mitsu er en fantastisk udstillingskat og han har d. 11/9-2022 opnået at blive Junior Winner på en udstilling i Bindlach Tyskland

IC DK Colletto's Lagertha


Lagertha er født d. 26/6-2021, er kuldsøster til Helga og datter af Andrea, farven er Blåtortie sølv tabby harlekin. Lagertha er fertil.  Lagertha udstilles også og har opnået både BIV og nomineringer og har lige nu titlen International Champion. Lagertha er mor til 3 killinger fordelt på 1 kuld.

IC DK Tholstrup’s Bobby Singer


Bobby er født d. 30/5-2022, hun kommer fra Kamilla Tholstrup’s opdræt ved Århus. Farven er Sortsølv spotted tabby, med den lækreste grønne øjenfarve.
Orientalsk horthår har nogle år stået højt på Marija’s ønskeliste, og nu er hun her endelig. Bobby er fertil så når den tid kommer vil vi prøve at få killinger på hende. Men lige nu vil vi afprøve udstillinger

DK Colletto's HelgaHelga er født d. 26/6-2021, er kuldsøster til Lagertha og ligeledes datter af Andrea, farven er blå tabby van. Helga er fertil.  Helga har været udstillet nogle gange som killing/ungdyr og opnået både BIV og nomineringer. På billedet se hun sammen med Marija netop på en udstilling hvor det gik rigtigt god for Helga. Helga er mor til 5 killinger fordelt på 1 kuld.

DK Fjordbækken's Mary Poppins


Mary Poppins er født d. 26/6-2022, i daglig tale kalder vi hende for Poppe. Poppe er vi for tiden fodervært for, hun er opdrættet af vores gode veninde Susanne Bronke. Farven er brun bicolor (high mitted). Poppe vil af og til deltage på diverse udstillinger både i ind- og udland.

S*Kattilaforsens Ståkkålms-Ringo


Ringo er født d. 18/10-2022, han kommer ligesom Mitsu fra Sverige og hans opdrætter Tina Ackelid. Farven er Sortsølv blotched bicolor. Da vi så Tina havde denne smukke fyr, måtte vi bare slå til endnu engang. Uh hvor vi glæder os til at vise ham frem på udstillinger i Danmark og af og til også i udlandet. Trods det at både han og Mitsu kommer fra samme opdrætter er der kun en fælles kat i deres stamtavle, nemlig vores egen opdrættede og svensk ejede CH SW DK Colletto's Hansi Hinterseer som er tipoldefar til dem begge.

DK Colletto's Klumpe Smølf


Klumpe i daglig tale er vores nye skud på stammen af egen avl. Klumpe er født d. 9/5-2023 og han er blå bicolor. Han bliver hjemme, i hvert fald for en tid. Klumpe er killing efter vores 1. fødte killing fra Mitsu og Helga. Vi synes at han er så fin, at vi må prøve at have ham med på nogle udstillinger inden han evt. flytter hjemmefra.

Del siden